Saturday 27 August 2011

Hindiba yeti?tirme yontemleri ve cevre ko?ulları, Tarımsal ozellikleri

Hindiba yeti?tirme yontemleri ve cevre ko?ulları, Tarımsal ozellikleri
Hindiba sebze

Irk: politikacılar Curry

Yaprak Farklıla?ma Kore ssam denilen sarma ye?illikler Hindiba olarak buyumeye kolay

Karakteristik
- Yapraklar, ye?il, biraz keskin ?ekil zignag
- Kore - ye?iller ssam denilen sarma gibi az acı tadı ve cok iyi bir tat
- Turev verimleri yaprakları cok iyi surdurulebilir hasat bol -
- Buyume ve kolay ekimi yeti?tirme ortamı icin duyarsız
- Ve, so?uk geni? geni?li?i , guclu ve buyuyen bir direnc
Uygun yeti?me ko?ulları ile donatılmı? ev bahcıvan bulunabilir yıl boyunca vermek

Yasal Uyarı
- Buyuyen ko?ulu: 15 ~ 20'c suda
- Toprak pH: PH6.5 ~ 7.0
- Dikim mesafesi: 15x20cm
- Uygun cimlenme sıcaklı?ı: 18'C ~ 25'C
- Isı guclu kokleri ve so?u?a dayanıklı Saints
Ancak 6'C altında, cicek tomurcu?u farklıla?ması geliyor
- Cicekli uzun gunun ko?ulları hasat sıcak ve zor zaman
- Than marul ı?ı?ı (gune? ı?ı?ı), kucuk bir Yuksek ihtiyacı

No comments:

Post a Comment